Stig Solheim (Sp) vil kjempe for isidrettene:

– Vil ha ishall innen to år

Stig Solheim (Sp) ønsker å kjempe for realiseringen av en ishall. Han håper på anleggelse på Åsegarden.

VEDTAK: Stig Solheim (Sp) leverer klar tale. En ishall i Harstad bør være mulig i løpet av to år. Nå ønsker han at kommunestyret fatter en rask beslutning på å realisere dette anlegget i løpet av kort tid. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier politikeren om arbeidet for en etableringen av en ishall innenfor kommunegrensene. Her lover Solheim at han skal være en forkjemper for at isidretten skal få sitt etterlengtede anlegg.

– Dette er et anlegg som man virkelig trenger lokalt. Jeg har vokst opp med islek, og mener at denne formen for vinteridrett bør ha forhold som holder moderne standard. Det har de ikke per i dag, mener Solheim.