Medkila Skilag blir hedret for sitt arbeid for unge skiløpere

Medkila Skilag har blitt plukket ut til å motta heder som «Årets Langrennsklubb 2021».

HEDER: Trond Hellefossmo, Runar Olsen, Øyvind Marskar, Kaia Heiberg og de andre trenerne i Medkila Skilags yngste gruppe blir hedret av Langrennskomiteen i Norges Skiforbund. De er en av fire skiklubber som får anerkjennelsen. Her sammen med Fra venstre: Aune Hellefossmo, Andreas Metzoni Pedersen, Trond Hellefossmo, Liam Mikalsen Marskar, Runar Olsen, Matias Tobiassen, Edward Sæther, Øyvind Marskar, usikker Nora Heiberg Johnsen, Ida Elise Heiberg og Nora Mellem Robertsen.  

sport

Dette er en heder som deles ut av Norges Skiforbund ved Langrennskomiteen. Det betyr at Medkila Skilag er ett av i alt fire skilag nasjonalt som er innstilte til å bli årets langrennsklubb. Dette er en nominasjon som skjer som en følge av at klubben har mottatt en nominasjon fra Troms Skikrets.

Medkila Skilag mottar anerkjennelsen sammen med Heddal IL, Vind IL og Interøy IL.