Sara trener med toppklubb: – Alt går mye fortere

Sara Berntsen har fått en smak av toppfotball, og tror ikke det er uoppnåelig for Medkila å ta steget dit.

UTVIKLING: Sara Berntsen trener med toppserieklubben Kolbotn samtidig som hun spiller for Medkila i høst, og merker sportslig fremgang. Her fra kampen mot Røa forrige helg.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Midtbanespilleren gleder seg over å være tilbake for fullt etter kneskaden, som ikke var like alvorlig som først antatt. Forrige helg spilte Berntsen sine første fulle 90 minutter siden begynnelsen av juli. Søndag venter KIL/Hemne på bortebane for Medkila.

– Det er deilig å komme tilbake på banen igjen, men jeg kjente at det er gått en stund uten kamp. Det var tungt, og jeg hadde syre i beina mot slutten. Men det er virkelig artig å spille fotball, sier Berntsen.