Det begynte med et hælspark i 2008. I dag kan Magnus se tilbake på 200 kamper for a-laget til HIL

Kurven har pekt nedover, både personlig og for laget, men jubilanten ser positive endringer i HIL.

DEBUTEN: Magnus Kjelseth debuterte for HILs a-lag 1. juni i 2008 mot Mjølner, og lørdag oppnår han sin 200. kamp. I den første kampen hadde han en målgivende pasning – på hælspark – da HIL vant 6–1.   Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Magnus Kjelseth er klar for sin a-kamp nummer 200 for HIL når laget spiller den avgjørende toppkampen mot Sortland i Blåbyhallen lørdag. Milepælen oppnås fem dager forsinket. Han skulle jubilert mandag, men da kom ikke motstanderen til kamp.


Harstad–Sortland: Solid seier til Harstad på bortebane

4.-divisjonskampen Sortland-Harstad ser du i opptak her. Avspark var lørdag klokken 14.00.


– Jeg var ikke klar over antallet, men det skjer vel fordi jeg har vært med såpass lenger. Slike ting tenker ikke jeg over, men så klart, 200 er en del kamper. Vi spiller normalt sett cirka 25 i året, eller ti som i år, sier Kjelseth.