Nekter å tape. Dermed er motstanderens opprykkshåp ute

Grytøy og HIL 2 delte poengene tirsdag kveld.

UBESEIRET: Grytøy har spilt samtlige åtte kamper uten å tape inneværende sesong. Bak fra venstre: John Andre Rydningen, Edvard Hotvedt, Eivind Haukebøe Vik, Øyvind Hansen, Espen Myrvang, Martin Hylland, Daniel Fagerli Nilsen, Eirik Johannessen, Sindre Brandsegg og Jonas Skau Davis. Foran fra venstre: Lars Hammer, Jacob Kulseng-Hansen, Lars Andre Skjølberg, Henning Johansen og Espen Gundersen. Jostein Kajander, Rune Schultz og Thor-Martin Strand var ikke til stede da bildet ble tatt før første serierunde.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

5.-divisjonskampen endte 2-2. HIL ledet både 1-0 og 2-1, men det erfarne Grytøy-mannskapet slo raskt tilbake etter begge baklengsmålene.

Grytøy står med fire seirer og fire uavgjort på åtte kamper, og er på andreplass bak Mjølner 2, som rykker opp til 4.-divisjon. HIL er 7 og 13 poeng bak disse.