Her trener Høyre-politikeren før kommunestyremøtet torsdag

Nina Dons-Hansen har lovet å slå hjul når vedtaket om ny flerbrukshall er vedtatt. Dagen før det skjer, fikk hun trent litt.

TRENING: Nina Dons-Hansen utførte med stil da hun slo hjul på airtracken i Seljestadhallen onsdag kveld. Turntrenerne Pernille Eikanger og Rolf Hall fulgte med da politikeren finpusset stilen før hun skal i ilden torsdag.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Alt tyder på at kommunestyret i Harstad vil vedta bygging av en flerbrukshall for turn og kampsport i torsdagens møte. Kommunedirektøren har gitt tommel opp, og et enstemmig formannskapet vedtok 7. september tilrådningen fra administrasjonen om å bygge en hall innen brutto ramme på 110 millioner kroner.


Se skissene for den nye flerbrukshallen på Stangnes

Foreløpige skisser for flerbrukshall med turn som hovedaktivitet på Stangnes blir godt mottatt av Harstad Turnforening.


– Nå skjer det. Turnhall med plass for kampsporter blir vedtatt. Jeg vet ikke om noen som kommer til å stemme imot, sier Høyre-politiker Nina Dons-Hansen, som kanskje har vært den fremste forkjemperen for prosjektet.