Teorien som kan ødelegge sesongen for HIL: – Det skal vi ikke la skje

HIL vet at seriemesterskapet kan bli avgjort på målforskjell etter at Melbo 2 trakk seg fra mandagens kamp i Harstad.

MOBILISERER: Kampen ble avlyst. I stedet trente HIL-spillerne i flomlyset på stadion mandag kveld. – Vi må bruke energien til det vi kan påvirke, og det er å mobilisere maksimalt til kampen mot Sortland lørdag, sier trener Rune Olsen. 

sport

Skulle HIL snuble mot tabelltoer Sortland lørdag og mot byrival Landsås i siste serierunde, er sjansene store for at målforskjellen blir utslagsgivende for hvilket lag fra 4.-divisjon som får spille opprykkskvalifisering.

Mens HIL trolig tilkjennes seier og 3–0 for kampen mot Melbo 2, som etter alt å dømme aldri blir spilt, vant mesterskapsutfordrer Sortland 5–0 mot den samme motstanderen.