Byggeleder Gustav Sandström om sykkelparken:

– Blir en turistmagnet

Velosolutions prosjektleder i Harstad Sykkelpark, Gustav Sandström, er ikke i tvil om hva Harstad vil ha når byggetrinn to i Harstad Sykkelpark etter planen er ferdig neste sommer.

STANDHAFTIGE: Staben fra Velosolutions holder et solid tempo når de bygger sykkelløyper oppover kollen i Blåbærhaugen. Til sammen er det åtte personer tilknyttet firmaet som utvikler sykkelparken. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

I juli 2022 skal del to av byggeprosessen være ferdigstilt. I praksis vil det si at nettet av terrengsykkelløyper, hver av ulik vanskelighetsgrad, skal være ferdigstilte. Det samme gjelder ferdighetsløypa som ligger i tilknytning til den minste pumptrackbanen, og dirttrackbanen med beliggenhet ved siden av den største pumptracken.

– Unikt område

– For oss i Velosolutions er det fantastisk å være med på en prosess som dette, hvor man begynner helt på null, og til slutt skal sitte med et ferdig resultat. Å få ta så betydelig del i utviklingen av et stort sykkelanlegg fra start til slutt, er veldig artig, sier Sandström.