Horneland med ros: – Harstad har et godt lag på gang

HIL kunne gå til pause i trygg forvissning at de hadde ytt Brann god motstand i første omgang. Etter pausen fikk laget en leksjon de kan ta lærdeom av.

TRENERE: Brann-trener Eirik Horneland kunne smile for avansement i cupen. Han syns trenerkollega Rune Olsen rår over et mannskap som hører hjemme på et høyere nivå enn i 4.-divisjon.   Foto: Odd Leif Andreassen

sport

Hjemmelaget gikk offensivt ut og hadde i løpet av kampens første fem minutter to muligheter til å gi bergenslaget et aldri så lite fotballsjokk. Videre utover i omgangen kom HIL stadig sjeldnere fram til farligheter, men leverte samtidig godt forsvarsspill. Dog skal det sies at Brann produserte tre-fire store sjanser, og ledet fortjent 1–0 til pause.

Etter hvilen var det bare ett lag på banen. HIL noterte seg ikke foe en eneste avslutning på mål, mens Brann med bedre effektivitet kunne satt flere mål bak HILs målvakt enn de fire som fant veien til nettmaskene.