Gir et råd dagens unge før cupslaget: - Unik sjanse til å vise seg fram

– Jeg var for gammel da jeg tok sats og forlot HIL for å spille på et høyere nivå.

SISTESKANSE: Ketil Elvenes som instruktør på HILs fotballskole i 1986, året etter oppholdet i Viking og to år før den daværende HIL-målmannen ble kjøpt av Brann. I forgrunnen: Journalist Øyvind Askevold Kaarbø, som har skrevet artikkelen. Foto: Knut Ingebrigtsen 

sport

Ketil Elvenes (61) er den fra HIL som har flest kamper for onsdagens cupmotstander Brann. Målmannen var i Brann i sesongene 1989-91. Han fikk med seg 22 kamper i eliteserien. Det ble også to europacupkamper mot Sampdoria hvor han prøvde å stå imot målskårerne Gianluca Vialli og Roberto Mancini. En skade tidlig i 1990-sesongen gjorde at det ikke ble mer enn som så for Elvenes i Brann.

Elvenes gleder seg til å følge sine gamle klubber på NRKs sending på nett-tv.