Anbefales å trekke seg

Håndballspillere fra Narvik dropper trolig turnering i Harstad hvis lag fra Tromsø deltar.

AVLYSER: Leder Simen Lian Kleiving og styret i NOR Håndballklubb varsler at deres lag trolig trekkes fra Kraftcupen i Harstad etter råd fra kommunelegen i Narvik.  Foto: Privat

sport

NOR Håndballklubb er påmeldt med ti lag til helgens turnering Kraftcupen i Harstad. Etter alt å dømme blir spillerne fra Narvik ikke å komme.

Styret i klubben har meddelt dette skriftlig til arrangør Harstad Håndballklubb. Bakgrunnen er at smittetrenden er økende i Tromsø, med 348 nye tilfeller i de første 20 dagene av september, og disse knyttes hovedsakelig til ungdomsmiljøer. Tromsø kommune ber lag med utøvere i ungdomsskolealder «unngå å delta i turneringer». Mens Bravo Håndballklubb har trukket sine tre påmeldte lag, bekrefter Tromsø Håndballklubb tirsdag at klubben sender 12 lag til Harstad.