Nye Harstad herjet vilt

– Dette er en av de beste eliteseriekampene som vi noen gang har spilt.

OVERLEGNE: Harstad viste virkelig at de har noe på gang denne sesongen. Etter 9-1-seieren kunne Toms Niedre (foran t.v.) Rune Johansen, Saku Liponen, Henri Kukkonen og de andre innebandyspillerne motta fortjent hyllest for en strålende kamp. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier sportslig leder i Harstad Innebandyklubb, Nicolai Christensen, etter å ha vært vitne til en meget lovende hjemmedebut. For etter å nærmest ha drevet sine motstandere fra Fredrikstad til vanvidd med sitt varierte spill, var det ingenting å diskutere hvor seieren skulle havne. Fredrikstad, et lag som Harstad har spilt jevnt mot, og slitt med å ta poengene fra de siste sesongene, var fullstendig detronisert. Og med dette utgangspunktet er det lov til å ha stjerner i øynene for den sportslige lederen i klubben.

– At vi skulle utklasse Fredrikstad på dette viset var noe som jeg aldri hadde sett for meg på forhånd. Vi bare malte over dem i en kamp hvor vi holdt det samme nivået i 60 minutter. Dødperiodene var borte, sier Christensen.