Ser positivt på fortsettelsen til tross for sjumålstap i åpningen

HHK tapte 27-34 i seriepremieren mot Lillestrøm. Håndballherrene viste likevel tendenser som gir håp om at resultatene vil komme.

SMELL: Daniel Nyland og Harstad yppet seg mot motstander Lillestrøm, men fikk det tøft i serieåpningen. Likevel har laget et positivt syn på tida framover til tross for at gjestene fra Østlandet dro hjem med alle poengene i bagasjen. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Harstad fikk en dårlig start på kampen. Mange feil fra HHks side førte til at Lillestrøm etter hvert tilrev sef en luke i første omgang. Etter 18 minutter sto det 6-13 på resultattavla. En differanse på sju mål, som også var forskjellen på lagene når sluttsignalet gikk. Men HHK kom adskillig nærmere før Lillestrøm igjen økte ledelsen. Ved pause var differansen redusert til fire mål.

TOPPSKÅRER: Fra sin omskolerte posisjon som venstrekant ble Thomas Hansen toppskårer med sine åtte mål.  Foto: Ivar Hjelvik

Ny spenning

Likevel var kampen på langt nær over. 10 minutter ut i andre omgang sto det 20-21 på resultattavla. Da hadde håndballguttene fra Harstad taket på Lillestrøm, og det så ut som de skulle klare å snu kampen. Slik gikk det ikke. På nytt kom en periode med flere feil fra HHK. De neste seks minutter skåret Lillestrøm seks mål, uten at vertene klarte å henge med på notene. Da var kampen i realiteten avgjort.