Skånland OIF med storsignering: –Gjør ville ting på trening

Svein-Ove Thomassen har satt sitt navnetrekk på overgangsskjemaet, og kan bli tungen på vektskåla i kampen om fornyet plass i 3.-divisjon for Skånland OIF.

SKÅNLAND-SPILLER: Svein-Ove Thomassen har signert overgangspapirene, og forlater Alta til fordel for å fornye kontrakten til SKånland OIF på 3.-divisjonsnivået. – Han er en klassespiller som kan være med på å være tunga på vektskåla for oss denne sesongen, sier Tor-Anders Hustad. Foto: Karl-Eirik Steffensen, Altaposten 

sport

Det bekrefter trener Tor-Anders Hustad om spilleren som i mange år har skåret en solid knippe med fulltreffere for Alta IF på 1.- og 2.-divisjonsnivå. I løpet av sine 121 kamper for klubben har Thomassen skåret 29 fulltreffere. Og Hustad er på sin side meget godt fornøyd med at spissen skal bidra for Tjeldsund-klubben når klubben snart går inn i innspurtsfasen etter halvspilt sesong denne høsten.

– Det er mange store øyne på trening for tida, sier Hustad om Thomassens inntog i laget.