Seriestart for Harstad Håndballklubbs menn: Klarer Joakim målet, vil han bli historisk

Joakim Dahl Haraldsen vet at Harstad Håndballklubb aldri har klart å etablere seg på nasjonalt nivå. Sjansen er god denne gang, mener han.

PREMIEREKLARE: Harstads menn går i 2.-divisjon. Bak fra venstre: Lars Movik, Jonas Strand, Jens Øvstebø, Joakim Dahl Haraldsen, Daniel Nyland, Mads Estensen, Chris Selnæss, Rejhan Nyheim, Thomas Hansen, Morten Forøy, Martin Andre Nilsen og Andreas Mathiesen. Foran fra venstre: Thibault Frete, Mathias Johanson, Mads Brenna, Eirik Fredheim, Erik Svensson, Sander Gubgjørgsrud, Anders Øverby og Magnus Beldo. Ikke til stede da bildet ble tatt: Valentin Atanasov, Henrik Bergander, Sondre Christoffer Skogheim og Cato Mathisen. 

sport

2.-divisjonslagets spillende trener har lagt et solid grunnlag ved å sy i sammen en stall som skal gjøre Harstad konkurransedyktig på nasjonalt nivå. Sjeldent har man sett en bredere stall presentert enn hva som er tilfellet noen titalls timer før sesongdebuten i egen hall.

– Nå er det konkurranse på alle plasser i laget. Det ser man spesielt under treningshelgene. Da har det vært trøkk i duellene. Mange ønsker å vise seg fram i kampen om spilletida, sier Dahl Haraldsen fornøyd.