Frisbeegolfbanen er snart klar i Folkeparken: Nå får de sin egen lekegrind

Folkeparken blir en attraksjon rikere når det skal skapes diskgolf-feber i Harstad.

REALISERING: Harstad Diskgolfklubb, her representert ved Andreas Uri Sørensen (t.h.), har kastet disk med kommunens Asgeir Hansen og Eli-Jeanette Olsen angående anleggelse av en frisbeegolfbane i Harstad. Tidlig i oktober vises resultatet av samarbeidet. Da er Harstads egen 9-hullsbane etter planen ferdigstilt og klar for åpning i Folkeparken.  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Det sier nestleder i Harstad Diskgolfklubb, Andreas Uri Sørensen om det som er i ferd med å komme til syne i Folkeparken. Etter at graving og fundamentering er utført, skal alt være dekket og klart for at også Harstad har sitt idrettsanlegg på plass. Nærmere bestemt vil en nihullsbane åpenbare seg. Det håper Uri Sørensen skal skape feber rundt golfspill med disker i den kommende tida.

– Det har skjedd mye på området i det siste, sier Uri Sørensen.