Sulten på medaljer som seniorsprinter

Iver Koppen har talt på knappene i forhold til å legge piggskoene på hylla. Valget ble å fortsette jakten på seniormedaljer.

UTFORDRET: Iver Koppen (23) (i midten) utfordret hele norgeseliten i kampen om medaljene på 60 meter under NM innendørs i Bærumhallen vinteren 2020. Etter en sesong uten løp er han motivert som få til å jobbe seg tilbake til norgestoppen på de korteste sprintøvelsene. Arkivfoto: Eirik Førde 

sport

Mens resten av friidrettsutøverne kriget om medaljer av ulik valør under årets utgave av Senior-NM i friidrett i Kristiansand. Det gikk av stabelen uten at Koppen var å finne på startstreken. Han satt hjemme i Bærum for å følge med på konkurrentenes medaljejakt.

– Det er utvilsomt slik at å følge med på sine konkurrenters deltakelse i store mesterskap som NM, bidrar til at sulten på å delta i nye konkurranser vokser, sier Koppen.