Utlånssentral fikk stor gave:

Jubler over innkjøpte utlånssykler

– Vi har fått tak i 11 nye sykler, men ambisjonen er 25.

SYKKELLEVERING: Harstad Cykleklubbs Ronny Fyhn Hansen (t.v.) og Jan Inge Hansen kunne mandag ettermiddag overlevere 11 terrengsykler til utlånssentralen Turbua Harstads Sabina Eliassen. - Behovet for dette tilbudet er stort. Vi får forespørsler om utlånssykler hver eneste dag, sier Hansen. Foto: privat 

sport

Det sier nestleder i Harstad Cykleklubb, Jan Inge Hansen, om at tida endelig var kommet for å overrekke de første 11 terrengsyklene til Sabina Eliassen og Turbua. Det gjør det nemlig mulig for dem å kunne låne ut terrengsykler til de som vil bruke sykkelparken, men som av ulike årsaker ikke er eier av sin egen terrengsykkel.

– Det er fantastisk å kunne bidra med de første 11 syklene til utlån. Så er vår ambisjon at vi skal lande på rundt 25 sykler til dette tiltaket, sier Hansen fornøyd.