– Målet er fortsatt å fornye kontrakten

Nicolai Christensen holder fast på sesongmålet som har vært en sikker vinner i mange eliteseriesesonger.

INTERESSANT: Harstad Innebandyklubbs spillende trener, Janis Rajeckis, kan bli en spennende mann å følge for Harstads krigere i årets sesong. Arkivfoto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

I årets 11-lagsserie er det knalltøff konkurranse om konfekten, både i toppen av tabellen og i bunnsjiktet. Den sportslige lederen er klar på at det også i år kan ende opp med å bli en kamp på den nedre halvdelen av årets tabell.

– På forhånd har jeg tippet oss på 10.-plass i årets serie. Så er det jo også slik at vi alltid håper på å være med i kampen om en sluttspillplass, sier Christensen om årets deltakelse i seriespillet på øverste nivå i norsk innebandy i 2021/22-sesongen.