Lang vei mot Paris og Los Angeles: – Vet jeg må velge bort mye i mange år

Hun fylte 18 år torsdag. For Ida-Louise Øverland blir ikke ungdomstiden den samme som for jevnaldrende.

BESTEMT: Ida-Louise Øverland er innstilt på at det blir ikke bare solskinn på veien mot neste Paralympics. - Jeg må trene mye, og kan ikke være med på alt som andre ungdommer gjør, men jeg vet det er verdt det når belønningen er å få delta i slike mesterskap, sier hun. Her fra trening i Japan før årets Paralympics. 

sport

Mandag fløy harstadværingen hjem til Norge fra Tokyo etter nærmere en måned i Japan. Hun rekke så vidt pakke om kofferten før ferden går videre til Kristiansand fredag. Der venter norgesmesterskapet i friidrett.

– Jeg stiller mest for å representere parafriidretten. Jeg er litt sliten, ikke minst mentalt. Måneden i Japan har tappet meg for energi. Jeg har ingen store forhåpninger om personlige rekorder i NM, sier Øverland.