Bedre pasning kunne de ikke drømt om: Får 650.000 kroner i starthjelp

Samarbeidsklubbene kan engasjere profesjonell markedsfører og ansette en turneringsleder.

DRØMMEPASNING: Samarbeidsklubbene bak ei planlagt storturnering i fotball har fått en drømmepasning fra Samfunnsløftet til Sparebank1 Nord-Norge, her representert ved banksjef Stig Sæther, som sørger for at en turneringsleder kan ansettes. 

sport

I juni neste år skal etter planen ei stor fotballturnering finne sted i Harstad parallelt med Festspillene i Nord-Norge. Målet er at den på sikt skal bli den største turneringen nord for Trondheim. Fotballklubbene Kilkam, Medkila, Landsås og HIL går sammen for å få det til.

De er allerede servert ei målgivende pasning fra Samfunnsløftet i Sparebank1 Nord-Norge. Banksjef Stig Sæther hadde lovnad om støtte på 650.000 kroner.