Eilertsen med ny NM-medalje

Josefine Eilertsen kan henge en ny NM-medalje i sin premiesamling etter helgas prestasjon.

TILBAKE: Josefine Eilertsen er godt fornøyd med at Odd Herakles igjen er å finne i hennes trening. – Jeg har savnet hesten stort, sier Eilertsen om verdens beste hest. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det skjedde etter at Eilertsen deltok under lørdagens utgave av NM for stallansatte. Mesterskapet ble arrangert i Bergen travpark som en del av V75-kjøringen her. Eilertsen representerte Jarlsberg travbane i mesterskapet.

Etter en avdelig så det virkelig lyst ut for at det skulle gå enda bedre for Harstad-kvinnen. Da kjørte hun My Princess Dream til seier. Men med en sjetteplass i det påfølgende løpet og en sjuendeplass i det neste førte Eilertsen inn på bronseplass i mesterskapet. Hun var kun to poeng bak gullvinner Magnus Teien Gundersen og sølvmedaljør Joakim Rasmussen. Eilertsen har en NM-tittel for stallansatte å se tilbake på. Det skjedde tilbake i 2018.