Mesterskap fullt av inntrykk

– Laget har tatt meg med på en fantastisk tur, full av inntrykk. De viser hva som virkelig betyr noe her i livet.

Kombinasjonslag: Armeen Harstads lag bestående av utøvere fra både Harstad og Narvik, gjennomførte en flott turnering, hvor de blant annet ble belønnet med turneringas Fair Play-pris. 

sport

Det sier treneren for gatefotballaget Armeen Harstad etter at de deltok under sesongens store mål, NM i gatefotball i Sandvika i Oslo sist helg. Sportslig sett kunne det ha gått enda bedre enn hva 13.-plassen viser i historiebøkene. Men i stedet tok herrelaget et valg på hva som egentlig er det viktige med turneringen.

– Det viste seg at vi tidlig var bedre enn våre motstandere fra Ålesund. Vi trengte mange mål for å gå videre på målforskjell. Laget kjørte høyt press, og ledet 8–0 tidlig i kampen, sier Trane, før han utdyper: