Medkila tok seg lett videre i NM-cupen:

Ble firemålsskårer i Narvik

Kim Dolstra gikk foran da Medkila tok seg lett videre i NM-cupen.

MÅLSKÅRER: Kim Dolstra satte inn fire mål da Medkila slo Mjølner 7-1 i Narvik. 

sport

Etter at et giret Mjølner-lag startet kampen offensivt, gikk det ikke lange tida før det var gjestene fra Norges nest høyeste nivå som tok over oppgjøret på Narvik stadion. Likevel måtte man vente i 25 minutter før man kunne registrere kampens første skåring. Da var det Kim Dolstra som sendte Medkila i føringen. Det var på ingen måte siste gang at midtstopperen fra Nederland fant nettmaskene. Da dommer Casper Rodrigo Svendsen blåste av for halv tid, hadde midtstopperen funnet nettmaskene ytterligere to ganger til. Hun bidro også til målprotokollen i andre omgang sammen med Miriam Vilnes Mjåseth og Nathalie Dyring-Hansen til at laget fastsatte sluttresultatet til 7-1-seier.


– Mine penger setter jeg på Eiking

Ronny Fyhn Hansen tror på at Odd Christian Eiking er en het kandidat til å ta hjem årets sammenlagtseier i Arctic Race of Norway.


– Det er godt å vinne kamper igjen. Vi får en solid seier i dag, spiller god fotball og skårer en del mål. Jeg vil kalle dette for en lagseier, sier midtstopperen etter at det unge Mjølner-laget etter hvert og ettertrykkelig ble slått.