Håkon Mikalsen slo hole in one på Røkenes Golfbane:

– Ikke i mine tanker å greie det

Håkon Mikalsen greide onsdag i forrige uke å slå hole-in-one i hull ni på golfbanen ved Røkenes gård.

Hole in One: Håkon Mikalsen opplevde noe mange golfspillere ikke opplever; å slå hole in one på golfbanen. Foto: Privat 

sport

– Jeg så jo at ballen var fin i luften, men en hole-in-one var ikke i nærheten av mine tanker. Når jeg så ballen i hullet, ble jeg mildt sagt overrasket. Jeg ble veldig glad og helt sjokkert. Jeg hadde rett og slett aldri trodd at ballen skulle gå rett i hullet, sier Mikalsen og utdyper.

– Perfeksjon er viktig

– Det er gøy å tenke på at jeg har klart det. Det var også veldig artig å vinne turneringen, men å slå en hole-in-one er nok den største prestasjonen min innenfor golf, forteller Mikalsen som sier han for det meste spiller golf for å ha det gøy og være sosial.