– Målet er å rykke opp

Håvard Fjellvang utgjør nå en trenertrio i HIL sammen med Rune Olsen og Runar Normann. Han mener det viktigste for klubben i år er å rykke opp en divisjon.

TRIO: Håvard Fjellvang (t.h) er i dag med i trenerteamet sammen med hovedtrener Rune Olsen og Runar Normann som assistent og spillerutvikler. 

sport

– Nå er SOIF i allnorsk 3.- divisjon som er kjempebra for dem og for fotballen i regionen. Men for HIL og harstadfotballen kan ikke målsettingen være noe annet enn opprykk i år, sier Fjellvang som selv har spilt mange sesonger for HIL før han flyttet til Tromsø.

Her var han blant annet assistenttrener i syv år i Tromsdalen UIL. Han har også vært trenerveileder i Tromsø IL. I fjorårssesongen var han hovedtrener for Skarp, men da ble det ikke spilt en eneste kamp på grunn av korona.