Trener Margunn etter nok et tap: – Må forsterkes i alle ledd

Sjelden har Medkila produsert så få sjanser foran eget mål som mot Øvrevoll Hosle søndag. Nå jobbes det ifølge trener Margunn Haugenes med å få på plass forsterkninger.

POENGJAKT: Medkila flyttet midtstopperparet Ida Fjordbakk (foran) og Kim Dolstra (bak) fram de siste minuttene i jakten på en utligning. Også Emilie Dahl i midten jakter på ballen som fanges opp foran de tre av gjestenes målvakt Klara Thorsrud Sporsem.  Foto: Andreas Isachsen

sport

Allerede fra avspark tok gjestene fra Oslo kommandoen i kampen. Med høyt tempo og presisjon i pasningsspillet presset de hjemmelaget lavere og lavere i banen.

Øvrevoll Hosle tok ledelsen på straffe etter vel et kvarters spill, men to minutter senere utlignet Medkila på et flott angrep som ble avsluttet med skåring av Miriam Vilnes Mjåseth. Kampens siste mål ble satt inn av Ellen Halseth ti minutter ut i andre omgang.