Simen løper Norge på langs til inntekt for barnekreftforeningen: - Han er litt av en type

Han begynte å trene da faren fikk hjerteinfarkt. Da kona døde i kreft, tok han fatt på de virkelig lange turene.

FIKK FØLGE: Simen Holvik fikk følge av lokale løpsentusiaster på vei mot Bjerkvik på dag sju av 27. Fra venstre: Geir Johansen fra Harstad, Kai Holmer fra Bjerkvik, Tom Cato Amundsen fra Gratangen og kvæfjerdingen Roy Wollvik, bosatt i Stavanger. 

sport

Simen Holvik fra Stavanger var torsdag på dag 8 av en planlagt tur på cirka 2.600 kilometer fordelt på 27 dager. Den 1. juli begynner han å løpe fra Nordkapp-platået. 27. juli skal han være framme ved Lindesnes fyr.

På strekningen mellom Fossbakken og Bjerkvik fikk han følge av harstadværingene Geir Johansen og Trond Arne Liavik fra Team 6847. Gratangsværingen Tom Cato Gundersen hektet seg på ved krysset mot Gratangsbotn, mens kvæfjerdingen Roy Wollvik, som er lagkamerat med Holvik i Stavanger, sluttet seg til på Øse. På tampen dukket også Kai Holmer fra Bjerkvik opp