Mathias er vokst opp i Stangneshallen. Nå tar han sats på toppidrettsgymnas

Mathias Fossheim har omtrent bodd i håndballhallen fra barneårene. Nå vil han fortsette å jakte på håndballdrømmen i Bodø.

SKOLEHVERDAG: Mathias Fossheim vil utforske håndballdrømmen. Derfor har han takket ja til håndballspill på NTG Bodø fra den kommende høsten. Bildet er tatt i forbindelse med finalespill i Landsås Cup i juni. foto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

16-åringen fra Harstad Håndballklubb var ikke i tvil da muligheten om å kunne trene videre som en toppidrettselev åpenbarte seg.

– Jeg har alltid hatt en drøm om å spille håndball, og å bli så god som overhodet mulig. Det er noe som jeg ser veldig fram til å ta fatt på, sier Fossheim om det faktumet at han er forespurt et treårig skoleløp på NTG Bodø.