Gabriel Fjellvang er optimist for HIL-framtida: – Blir dobbelt opprykk

Han var et konstant uromoment mot Mjølner på HILs høyreving. Nå tror Gabriel Fjellvang på at harstadfolk kan belage seg på at suksess vil etterfølges av mer suksess.

OPTIMIST: Gabriel Fjellvang har tro på at HIL skal klare mer enn å rykke opp fra årets 4.-divisjon. Jeg har tro på at denne gjengen også kan klare å rykke opp fra en nasjonal 3.-divisjon, om vi kommer dit til neste sesong. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Fjellvang er nemlig tydelig på at det kan være mer å hente i HIL-laget som eide 2.-omgang. Med sin løpskraft og sin gode ballbehandling anførte han på mange måter HIL i sin dominans mot Mjølner onsdag kveld. Og han viste fram spennende ferdigheter som gjør sitt til at han blir en spennende mann å følge i tida framover.

– I dag fortjener vi å vinne kampen mot Mjølner. Men vi har ikke marginene på vår side, sier Fjellvang om kampen, som til slutt endte 1-1.