På vei mot noe stort

Marcus Ursin Ingebrigtsen og HIL viste at de skal bli vanskelige å skubbe seg på i årets 4.-divisjon.
sport

Det var konklusjonen etter at HIL hadde sørget for å gi de 300 frammøtte tilskuerne valuta for pengene under årets første treningskamp på Harstad stadion onsdag kveld. Der sørget laget for å imponere kraftig. Og det spesielt etter å ha eid store deler av 2.- omgang mot 3.-divisjonslaget Mjølner i oppgjøret som endte 1-1 onsdag.

DØDBALLKONGE: Det er tøft å konkurrere mot en Marcus Ursin Ingebrigtsen i storform på dødball. Her knuser han Mjølner-forsvarerne i lufta og stanger inn 1-1.  Foto: Ivar Hjelvik

Dagens skåringer var man kjapt ferdig med denne onsdagen. Tobias Mikalsen sendte gjestene i føringen etter fem spilte minutter. Fire minutter senere fastsatte Marcus Ursin Ingebrigtsen sluttresultatet til 1-1 etter å ha knust Mjølner-forsvarerne i lufta på et hjørnespark.