Her er de som håper å bli de neste toppspillerne

Flere av dem banker på a-lagsdøra, og markerte seg i rekruttenes storseier over Sortland.

TROPPEN: Medkilas rekruttlag, som skal spille i 2.-divisjon, er i gang med kampforberedelser. Bak fra venstre: Mathilde Karlsen, Helena Mathilde Johansen, Sarah Bendiksen, Helene Alsos Höglin, Amalie Lian,Hannah Dalen, Emilia Tufte Gheradsen, Hedda Strende, Frøya Søreng,Ingrid Mikalsen, Frida Kristiansen Løberg og Sofie Remmen Kleven. Foran fra venstre: Lisa Valland, Natalie Dyring Hansen, Mathea Sivsdatter, Oda Johnsen, Thea Andreassen Isaksen, Kajsa Hveding Grønvold, Synne Dons-Hansen og Dina Pedersen Krøtø. Foto: Hanne Thode 

sport

Medkilas andrelag fotball stilte med en kamptropp på hele 21 spillere da den første treningskampen ble spilt før sesongstart i 2.-divisjon. På motsatt banehalvdel sto divisjonskollega Sortland. Resultatet ble 5–0 til Medkila.

Kamptroppen til Medkila besto av spillere fra 06-laget, rekruttgruppen og de av reservene på a-laget som ikke fikk spilletid i 1.-divisjonskampen mot Grei søndag.