Bytter ut sju spillere. HIL leter etter den beste lagoppstillingen

Noen sier vi må toppe laget? Hvem er de beste, spør jeg da. Det skal vi bruke kampene mot Mjølner til å få svar på.

LAGBILDE: Disse startet mot Mjølner i helga. Bak fra venstre: Gabriel Fjellvang, Nicholas Johnsen, Marcus Ursin Ingebrigtsen, Thomas Skoglund Windstad, Robin Lorentzen og Sulejman Sulejmanovic. Foran fra venstre: Jakob Klæboe Pedersen, Simon Salen Aune, Fredrik Lindquist, Magnus Kjelseth og Steffen Aronsen. Sju av dem må på benken fra start onsdag kveld. 

sport

Det sier HILs trener Rune Olsen før onsdagens treningskamp mot Mjølner. Det er siste sjanse til å prøve ulike sammensetninger før HIL skal spille obligatorisk kamp for første gang siden oktober 2019. Det skjer 25. juli når Melbo kommer til Harstad for 1. runde i norgesmesterskapet.

Treneren er ikke opptatt av utfallet av treningskampen, som sendes direkte på ht.no.