- Jeg blir aldri noen Messi. Og dette var et typisk Emilie-mål

Emilie Dahl reddet det som kunne ha blitt en vanskelig vei videre for Medkila.

STERK: Emilie Dahl var et aktivum på topp når hun kom inn og viste seg fram på topp. Etter et langt skadefravær viste Dahl meget spennende takter i dag, og skåret målet som sikret poeng på Harstad stadion mot Grei. Foto: Ivar Hjelvik  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Da kraftspissen fra Stokmarknes kom inn etter en times spill, brakte hun inn en gjennombruddshissighet i spillet som Medkila ikke hadde vist fram i like stor grad tidligere i kampen. Men med Dahls inntog på topp i en 3-5-2-formasjon ble det et stadig mer offensivt trøkk fra laget.

- Det er noe med følelser. Og i dag hadde jeg virkelig troen på at dette skulle ende i skåring, sier dagens superinnbytter.