HIL-kapteinen om å spille kamp igjen: – Jeg nøt hvert sekund

– Om dette var en treningskamp eller en cupfinale var helt uvesentlig. For følelsen var fantastisk.

OPPLØFTENDE: Selv om det ble 1-3-tap i et jevnt oppgjør, var Oskar Alvereng (t.h.) nær euforisk om følelsen av å spille ordentlig fotballkamp igjen. Her sammen med kollega Jakob Klæboe Pedersen. Foto: Rino Andersen 

sport

Det sier HIL-kapteinen Oskar Alvereng om lørdagens treningskamp mot Mjølner. Men slik som han beskriver det, var det ikke den sportslige prestasjonen som var det viktigste denne lørdagen.

– Man kan sikkert si mye om prestasjonen som vi leverer i dag. Men for meg var det først og fremst en sann glede å kunne ta på seg drakten igjen, og å spille en fotballkamp. Opplevelsen av å være tilbake i kampmodus var for meg helt magisk, sier Alvereng om HILs første fotballkamp på seniornivå på drøyt 15 måneder.