– Deilig å komme i gang med kamper

De har ventet, ventet og ventet. Til helga spiller Thomas Skoglund Windstad og HIL sin første kamp på drøyt 15 måneder.

KAMPDAG: Thomas Skoglund Windstad ser fram til å være i gang med kampaktivitet igjen. Lørdag venter Mjølner på andre banehalvdel i Narvik. Arkivfoto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

For midtspissen fra Flakstad i Lofoten og hans lagkamerater har ventetida vært lang. Gjennom ett år og noen måneder har man vært hold i koronarestriksjonenes grep. Det har betydd at man verken har fått spille kamper, eller inntil nylig ha måttet unngå å utøve fotball som en kontaktsport.

– Personlig så må jeg si at akkurat denne delen av det hele har føltes urettferdig. Derfor skal det også bli godt å komme i gang igjen. dette har vi ventet lenge på. Det er helt klart på tide, sier Skoglund Windstad om sin første kamp for klubben på over 15 måneder.