Lovende 17-åring tilbake etter beinbrudd:

Andrea spiller fra start

Beinbruddet kunne spolert mye av sesongen. Lørdag er Andrea Pålsdatter Hunstad på banen fra start for Medkila.

SPILLER: Andrea Pålsdatter Hunstad skal igjen spille kamp etter beinbruddet i februar, som satte fjorårets unge spiller på sidelinja i over fem måneder. I de siste to ukene har hun trent for fullt og deltatt i spill. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

– Jeg skal spille fotball for Medkila i år, sa Pålsdatter Hunstad dagen etter at leggbeinet i venstre fot ga etter på trening 1. februar.

Hun får med seg mye mer enn hun hadde sett for seg. Kun to seriekamper er spilt før comebacket etter skaden. Utsatt seriestart på grunn av koronapandemien, og smitte som førte til opphold for Medkila, har vært til hennes fordel.