Ny hall gir drømmehverdag

Fremtidshåpet er tent snart 40 år etter at han kom inn i turnsporten.

TURNTRENING: Leif Igor Micheeff ser Tyra Holtborg i svevet. I en ny hall skal myke skumgummigroper med hev- og senkfunksjon erstatte tjukkaser. I bakgrunnen er forhistorisk svingstang, og matter og apparater spredt ut over gulvet, som må rigges og ryddes til hver økt. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Leif Igor Micheeff har det turntekniske ansvaret når Harstad Turnforening kommer med innspill til hva en hall skal inneholde dersom politikerne i løpet av høsten sier ja til bygging.

Et skisseprosjekt nærmer seg slutten. Sist fredag var Micheeff sammen med andre representanter fra foreningen, park- og idrettsrådsgiveren fra kommunen og arkitekten hos Norconsult på befaring i turnhallene i Tromsø. De siste detaljene og løsningene skal tegnes inn før en politisk sak klargjøres for behandling i august.