Alexander reddet etter egen miss. Vant etter straffedrama

Straffesparkkonkurranse måtte til får å kåre en vinner. Spenningen varte til siste slutt, og Medkilas målvakt var i sentrum av begivenhetene.

SENTRAL: Alexander Viking Larsen bommet da han selv skjøt straffespark, men reddet etterpå da Medkila gikk videre i NM-kvalifiseringen. Foto: Hanne Thode 

sport

NM-kvalifiseringskampen for gutter i 16-årsklassen mellom Landsås og Medkila ble en underholdende affære for de tett på 100 tilskuerne. Det sto 2–2 både etter full tid og ekstraomganger, og straffer måtte til for å kåre Medkila til vinner.

Helten kunne blitt syndebukk

Medkilas sisteskanse, Alexander Viking Larsen, leverte en god kamp. I første omgang av ordinær tid reddet han en straffe. I tillegg hadde han flere gode redninger og var solid i feltarbeidet. I straffesparkkonkurransen reddet han først en straffe. Så skulle han sette den femte og avgjørende straffen for Medkila. Det gikk ikke. Landsås-keeper Ade Oke reddet. Lagene sto dermed likt.