Overrasket laget med varm avskjed

– Dere er Norges varmeste lag, jenter! Gratulerer!

VARME: Som en hemmelighet hadde trener Monica Lindstrøm spilt inn Harstad Håndballklubbs 11-åringer som årets varmeste håndballag. Under årets avslutning på Olaåsen gård kom treneren med avskjedsgave på 25.000 kroner og tittelen «Norges varmeste lag». Bak fra venstre: Julie Winje Kristoffersen, Mathea Simonsen og Emma Sofie Steen-Pettersen. Midtre rad fra venstre: Malin Helene Ørjansdatter Nilsen, Henriette Nylund og Rose Elea Reppen. Foran fra venstre: Marie Kristoffersen Johansen, Amalie Jensen, Tilde Sofie Karlsen og Camilla Stene-Sørensen. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Trener Monica Lindstrøm hadde en aldri så liten overraskelse med til sin 2009- og 2010-årgang da det var duket for den siste kvelden med gjengen sin. Det skjedde da laget hadde sin sommeravslutning med overnatting på Olaåsen gård. Det var noe som passet som hånd i hanske for Lindstrøm. Og treneren hadde med seg en skikkelig avskjedsgave.

FJÆRKRE: Amalie Jensen og Camilla Stene-Sørensen holder fram Olaåsen Gårds mange høns.  Foto: privat

– Jenter, dere vant konkurransen som Norges varmeste lag. Og for det vinner dere 25.000 kroner, sier Lindstrøm, etterfulgt av jubelropet til ni ekstatiske 11-årsjenter i Harstad Håndballklubb.