Myr Faksen har ikke vært på topp, men blir vår banker

Slik vurderes løpene i Harstad Travpark lørdag.

EKSPERT: Per Jørgensen gir deg favorittene lørdagens løp. 

sport

1. løp:

5 Limerence var strålende i sin første start. Så ut som han hadde masse å kjøre med. Feilfritt ut fra start, så vinner han. 6 Natus Stella kommer fra Finland. Har en seier i raden og går på ok tider. Med det rette løpet, kan hun kjempe langt fremme. 1 Fixing The Daylight hadde et flott prøveløp på en ok tid. Kan kjempe om en trippelplass. 2 Pretty Devil har veldig stor kapasitet, men er usikker. Feilfritt er han med langt fremme.

2. løp:

2 Grand Commander har en fordel av at det er bilstart. Var veldig bra sist, og kan åpne fort. Kommer han seg til tet, blir han vanskelig å slå. 7 Thai Apollo var bra sist. Står litt langt ute på vingen. Kommer han seg tidlig frem, kan han bli skummel. 4 Standpoint`s Joker går jevne, god løp hele tiden. Står i et fint spor, og kan fort kjempe om en trippelplass. 6 Cover Princess er ny for oss. Har ikke den beste raden, men har gått på ok tider. Kan nok kjempe om en trippelplass med klaff.