Får ikke sin landslagsdebut

Medkila IL har ikke registrert nye smittetilfeller lørdag. Men velger å holde igjen Sara Martinussen og Mathilde Karlsen fra å delta på landslagssamling.

LANDSLAGSAKTUELLE: Sarah Martinussen og Mathilde Karlsen må avvente og se an om de får med seg landslagssamlingen i neste uke eller ikke.  Foto: Medkila iL

sport

Det sier Medkila IL i en pressemelding lørdag ettermiddag.

"Majoriteten av vår gruppe har idag testet seg ved luftveisklinikken i Harstad. Dette er rutinemessig dag 7 for å kunne teste seg ut av karantene. Vi forventer svar på disse søndag eller mandag, og vi vil holde dere informert fortløpende slik vi har gjort de siste dagene. Til tross for at flere i vår gruppe tester seg ut av karantene, vil vi fortsette å være nøye på smittereduserende tiltak i tiden fremover.

Når det gjelder våre to jenter (Mathilde Karlsen og Sarah Martinussen) som er tatt ut til landslagssamlingen jenter 16 førstkommende uke, har teamet rundt landslaget besluttet at de ikke får delta. Både jentene selv og vi i Medkila IL har stor forståelse for avgjørelsen, men jentene synes naturligvis dette er kjipt. Bare få timer etter avgjørelsen har både Sarah og Mathilde informert oss om at neste uke skal bli deres beste treningsuke noen sinne. Noen av de tøffeste 16-åringene i landet? Definitivt!", skriver Medkila IL i sin pressemelding.