To nye smittet i Medkila IL. Nå er også de første ute av karantene

Ytterligere to personer er rammet av koronavirus i Medkila IL.

REISEFØLGET: Jublende Medkila-tropp etter den sterke borteseieren i Tromsø. Lite visste de da om at koronasmitte skulle ramme dem i dagene som fulgte. Bak fra venstre: Margunn Haugenes, Helene Alsos Höglin, Ida Fjordbakk, Hanne Larsen, Mette Skau, Agnethe Mathisen, Miriam Vilnes Mjåseth, Kim Dolstra, Liv Solveig Miklegard, Mathilde Karlsen, Amalie Lian, Roy Berntsen og Matias Olsen. Foran fra venstre: Silje Johansen, Frida Nordgård Larsen, Lotte Fossem, Berntsen, Natalie Dyring Hansen, Sarah Martinussen og Ida Fossem.   Foto: Medkila IL

sport

Det ble bekreftet fredag kveld. Dermed er fire av dem som var med i reisefølget til fotballkampen i Tromsø sist lørdag berørt.

– De smittede har det etter forholdene bra, og har kun lette symptomer, sier Matias Olsen i Medkila IL.