Maria (22) har kommet seg gjennom egen covid-sykdom - sender en tanke til koronarammede Medkila

– Jeg føler veldig med Medkila IL i forhold til situasjonen som laget befinner seg i.

KORONASYK: Maria Hustad har opplevd en tung tid etter å ha blitt koronasmittet i begynnelsen av mai. Nå er hun på full fart tilbake etter en tid med isolasjon og karantene. Arkivfoto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Det sier den tidligere Medkila-spilleren, Maria Hustad, om sine tidligere lagvenninner etter at de alle måtte ut i karantene da en person testet positivt på korona søndag. Det medførte at hele laget måtte ut i karantene søndag kveld.

– Det er trist at man må oppleve dette i et lag. Jeg føler med dem, og håper på at man er tilbake til normalen innen kort tid. Dette er kjedelig, det vet jeg alt om, sier Hustad, som er inne i sitt andre år som Hønefoss-spiller.