Skånland-treneren om trekkingen av samarbeidslag:

– Sier litt om utviklingen

– Han Covid må nok ta en god bit av skylda for at samarbeidet ikke gikk som planlagt.

TRIST: Skånland-trener Tor Anders Hustad mener at det er trist at samarbeidslaget Skånland 2/Grovfjord måtte trekkes. Arkivfoto 

sport

Det sier Skånland-trener Tor-Anders Hustad om det faktumet at Skånland 2/Grovfjord var nødt til å kaste kortene tirsdag formiddag. Det skjedde etter at Grovfjord IL sendte ut en pressemelding om at det ikke var mulig å opprettholde samarbeidslaget lengre. Årsaken til at det omtrent ikke er a-lagsspillere igjen etter at man har lagt et drøyt år bak seg med Covid 19 og en idrettslig samfunnsdugnad hvor fotballen i lavere divisjoner ennå ikke har vendt tilbake til den normale treningshverdagen.

– Dette er nok det nyeste eksemplet på den alvorlige utviklingen som fotballen er i. Selv ikke et forsøk på å redde skuta gjennom et samarbeidslag med oss gjorde det mulig å kunne opprettholde satsingen til ei fotballbygd som Grovfjord. Det er trist, sier Hustad.