Fikk idrettslagets høyeste utmerkelse: – Ble nesten for mye skryt

Astrid F. Iversen er første kvinne med æresmedlemskap i Kilkam. Også ektemannen Helge og Tormod Johnsen ble tildelt utmerkelsen på årsmøtet.

ÆRESMEDLEMMER: Tormod Johnsen, Astrid F. Iversen og Helge Iversen ble utnevnt til æresmedlemmer i forbindelse med årsmøtet i IF Kilkameratene. 

sport

Inntil onsdag kveld hadde ski- og fotballklubben i Harstad åtte æresmedlemmer. Tre nye navn er føyd til på en eksklusiv liste.

Vaktmester og oppslagsverk

Astrid Führer Iversen er ny og kommer i et selskap med 10 menn. Hun kom i sin tid fra Tyskland til Norge i 1970. I 1973 bosatte hun seg i Harstad og tenkte at hun skulle være i byen i ett år på grunn av jobb. I 1974 traff hun Helge Iversen fra Kilbotn, og giftet seg nærmest inn i Kilkam gjennom den engasjerte ektefellen. Hun ble aktiv i laget og kom inn i miljøet for alvor da barna begynte med idrett. Da var hun først kasserer i skigruppa og senere skileder i ti år. Siden årtusenskiftet har hun vært styremedlem som en del av husstyret.