Full forvirring om neste trinn i gjenåpningen. - Aner ikke hvem som kan reise og hvor

Fra 27. mai tillates blant annet fotballkamper mellom lag i nabokommuner. Fotballkretsen vet likevel ikke hvem de kan si ja til.

USIKKER: Seriekonsulent Tor Ludvigsen i Hålogaland Fotballkrets er avhengig av presiseringer før han kan si hvem som får lov til å spille mot hvem i lokal barn- og ungdomsfotball når trinn to av gjenåpningen av Norge starter 27. mai.  Foto: Frank R. Roksøy

sport

Trinn to av gjenåpningen av Norge i koronapandemien er i gang fra og med torsdag 27. mai, varslet regjeringen før helga.

Et punkt i planen gleder spesielt de som driver med idrett for barn og ungdom. Lag fra små kommuner som ikke har andre motstandere i kommunen, kan reise til nabokommunen for å konkurrere såframt kommunene har samme smittenivå.