Ny spiller klar til seriestart: – Hun vil gi oss mye glede

Mathilde Karlsen er spilleklar for Medkila og går rett inn i troppen til åpningskampen mot Fart i 1.-divisjon.

KLAR: Mathilde Karlsen er klar for Medkila bare dager før seriespillet begynner. Halvannen kamp mot Fløya og Vilde Bratland, samt noen treninger i vinter, overbeviste Medkila om at 16-åringen er klar for nye utfordringer. Hun kommer fra spill med guttelaget til Melbo. Foto: Stein Wilhelmsen, Folkebladet 

sport

Overgangen fra Melbo har skjedd på rekordtid. Den skulle uansett kommet til høsten, men Medkilas sportslige ledelse og hovedtrener Margunn Haugenes mener Karlsen har ferdigheter og egenskaper som klubben trenger umiddelbart.

– Vi er veldig glade for å få til denne overgangen. Mathilde har et veldig stort potensial. Hun er ung og fortsatt bare 10.-klassing, men vi vurderer at hun kan bidra positivt allerede nå, sier Haugenes.