– Ønsker å levere en enda bedre prestasjon

Hvor god blir generalprøven for Medkilas kvinner før alvoret braker løs i årets 1.-divisjon?

MÅLSKÅRER: Agnethe Mathisen er tilbake for Medkila for første gang denne sesongen når laget møter Fløya i Tromsø lørdag ettermiddag. Her skårer spissen på Harstad stadion mot Åsane i 2020-sesongen. Arkivfoto: Ivar Hjelvik 

sport

Det er et spørsmål som er vanskelig å besvare før man drar til Tromsø for å møte Fløya til den siste av i alt tre generalprøver mellom lagene lørdag ettermiddag. Den første endte i 1-0-seier etter en sen straffeskåring av Kim Dolstra. Sist helg opplevde man derimot å gå på en smell da Tromsø-laget svarte ved å slå Medkila 4-1 på Idrettsheia i Salangen.

– Det er klart at vi har lyst til å vinne. Men samtidig er dette en treningskamp. Det betyr at man er aller mest opptatte av å levere en bedre prestasjon enn hva som var tilfellet sist helg på Idrettsheia, sier Medkila-treneren.