Kaller inn til årets første trening, men Kenneth er redd han må stoppe folk i døra

Endelig skal Harstad Tigers få årets første fotballtrening, men ikke alle kan få lov til å delta.

TRENING: Nora fikk æren av å ta det første skuddet på på trening etter tre måneder uten felles fotballaktivitet for Harstad Tigers i juni i fjor. Trener Kenneth Mågø har kalt inn til årets første trening tirsdag.   Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Harstads selvutnevnte kuleste lag, som spiller tilrettelagt fotball, har ikke sparket ball sammen i 2021. Tirsdag får de delvis lov til å møtes i Hålogalandshallen igjen. Delvis fordi bare spillere som har fått enten første vaksinedose, eller dem som er fullvaksinerte, kan være med.

Trener Kenneth Mågø gleder seg på vegne av dem som skal spille, og føler samtidig med de av guttene og jentene som må smøre seg med enda mer tålmodighet enn den som er tært på siden i fjor.